SLS – سدیم لوریل سولفات

نام دیگر سدیم لوریل سولفات ﺳﺪﯾﻢ، دودﺳﯿﻞ ﺳﻮﻟﻔﺎت SDS است که در دو نوع پودری و رشته ای موجود می باشد.

سدیم لورل سولفات جزء سورفکتانتها بوده و قدرت پاک کنندگی بالائی نیز دارد سدیم لوریل سولفات یک ترکیب شیمیائی با خاصیت امولسیون کنندگی است همچنین دارای خاصیت: پف دهنده گی، تسریع کننده انحلال و کف کننده نیز می باشد. 

کاربرد:

سولفات لاریل سدیم دراکثر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشوئی وپاک کننده‌های صنعتی(کارواش وکف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰ ٪ مواد بهداشتی وپاک کننده بدن وسر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود وجزو مواد اولیه آرایشی و داروئی است.

این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده وخود به راحتی در پوست نفوذ می نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه    می دهد تا به راحتی نفوذ کنند. ضمن ترکیب باسایر مواد شیمیایی جزو مواد خطرناک و سرطانزای (با کلاس قوی) پوستی است که همچنین می تواند باعث ریزش مو شود.

ساخت : چین
شکل : جامد
بسته بندی : کیسه ۲۵ کیلوگرمی
رنگ : سفید یا زرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *