BHA

بوتیل هیدروکسی آنیزول (BHA یا  Butylated hydroxyanisole) آنتی اکسیدانی پر مصرف است که فرمول شیمیایی آن C11H16O2 بوده و جامدی روغنی است. BHA در آب حل نمی شود ولی در اتانول و متانول و پروپیلن گلایکول محلول است .

BHAدارای خاصیت آنتی اکسیدانی خوبی است و در برابر دما بسیار پایدار است. این ماده شامل مخلوطی از دو ایزومر آلی

۲-تربت بوتیل

۴-هیدروکسی آنیزول

۳-تربت بوتیل

۴-هیدروکسی آنیزول است.

کاربرد ها :

از BHA در تهیه چیپس، روغن های خوراکی و گیاهی، آدامس ها، خوراک دام، لوازم آرایشی و محصولات مراقبت از پوست و مو، صنایع لاستیک سازی و محصولات نفتی استفاده می شود.

کاربرد اولیه BHA به عنوان آنتی اکسیدان و نگهدارنده در مواد غذایی، بسته بندی مواد غذاییاست اما BHA به طور معمول در داروهایی مانند ایزوترتینوئین، لوواستاتین و سیمواستاتین نیز استفاده می شود.

جهت جلوگیری از تند شدن مواد غذایی BHA را به روغن ها یا مواد غذایی دارای چربی، اضافه می کنند.

ساخت : چین
شکل : پودر
بسته بندی : کیسه ۲۵ کیلوگرمی
رنگ : خاکستری کم رنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *