گلیسیرین

از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می‌رود. این ماده با فرمول شیمیایی C3H8O3، رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند. گلیسیرین به صورت شیاف به‌ عنوان ملین‌ هیپراسموتیک و نرم‌کننده برای پیشگیری‌ از یبوست استفاده می‌گردد.

ساخت : مالزی
شکل : مایع
بسته بندی : بشکه ۲۲۰ کیلوگرمی
رنگ : شفاف زرد رنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *