کوکونات ( روغن نارگیل )

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید یا کوکامید DEA، مایعی زرد کمرنگ و نسبتاً ویسکوز می باشد.  این ماده از کندانس دی اتانول آمین با کوکونات فتی اسید یا استرهای روغن نارگیل تهیه می شود. می توان به جای اسید چرب از روغن نارگیل استفاده کرد. کوکامید DEA دارای PH نسبتاً قلیایی می باشد و در محیط خنثی و یا قلیایی و اسیدی ضعیف پایدار است ولی در محیط اسیدی و قلیایی قوی هیدرولیز می شود.

کاربرد:

کوکونات در محصولات شوینده آرایشی و بهداشتی و به عنوان یک قوام دهنده و تقویت کننده کف و افزایش دهنده ویسکوزیته استفاده می شود. از این ماده اولیه در اکثر محصولات شوینده سر و بدن (انواع شامپوها) مایعات دستشویی و شوینده های خانگی مثل مایع ظرفشویی استفاده می شود. این ماده بسیار ملایم بوده و در محصولات آرایشی مثل خمیر ریش، شوینده های صورت و … مصرف زیادی دارد.

ساخت : چین
شکل : مایع
بسته بندی :
رنگ : زرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *