کافئین (به انگلیسی: Caffeine) یک مادهٔ شیمیایی خوراکی است که در گیاهان مختلفی از جمله قهوه، کاکائو، کولا و چای یافت میشود و نوعی [...]
سی ام سی خوراکی (CMC) یا همان کربوکسی متیل سلولز خوراکی با گریدهای E466 و یا E469 در بازار موجود می باشد. از [...]
لسیتین یک لغت یونانی و به معنای زرده تخم مرغ است و علت نامگذاری آن، وجود میزان فراوان [...]
سدیم متابیسولفیت یا سدیم پیروسولفیت که در سیستم نامگذاری IUPAC، برم. ای. سدیم متابیسولفیت نامیده میشود، یک ترکیب [...]
گلیسرین (به انگلیسی: Glycerin) یک الکل سه عاملی است که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل میشود؛ ولی [...]
نام های دیگر: جوهرلیمو، اسید لیمو، سیتریک اسید، hydroxypropane، citric acid. انواع اسید سیتریک اسید [...]
مقدمه اسید فسفریک (که همچنین به عنوان اورتو فسفریک اسید یا فسفریک (V) اسید شناخته [...]
خصوصیات گلایسین گلایسین اسید آمینه ای پایدار است و براحتی به اسید آمینه های دیگر [...]
پروپیونات کلسیم ماده ای شیمیایی است که به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد. [...]
تری سدیم فسفات (TSP) با فرمول شیمیایی Na3PO4 یک ترکیب شیمیائی امولسیون کننده میباشد،تری سدیم فسفات یک ماده قلیائی [...]