لانولین

چربی پشم یا لانولین موم زرد رنگی می‌باشد که از غدد چربی پشم حیوانات گرفته می‌شود. بیشتر لانولین‌های مورد استفاده انسان از پشم گوسفند تهیه می‌شود. لانولین غالبا به اشتباه و برای بیش از ۱۵۰ سال در فارماکوپه ها چربی پنداشته می‌شد در حالی که فاقد گلیسرید و در حقیقت از مومها است. این موم از طریق فشردن پشم گوسفند در میان یک غلطک تهیه می‌شود. تمام یا بیشتر لانولین در زمان تهیه نخ، نمد و پارچه از پشم جدا می‌شود.

لانولین به واکس چوب یا گریس چوب نیز گفته می شود. این ماده یک ترکیب خالص نیست بلکه متشکل از ترکیبات هیدروکربنی متفاوتی با تعداد کربن C13 – C24 می باشد.

کاربرد:

نقش طبیعی لانولین در پشم برای حفاظت از آن و پوست جاندار در برابر نابسامانی‌های آب و هوا و محیط زیست است. همچنین به نظر می‌رسد این ماده نقشی در دستگاه پوششی بهداشتی بدن حیوان دارد. لانولین و بسیاری از مشتقات آن به عنوان ماده بهداشتی برای درمان و زیبایی پوست انسان استفاده می‌شود. لانولین در آدامس‌، کرم‌های ضدچروک پوست مواد آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

ساخت : چین
شکل : موم زرد رنگ
بسته بندی : بسته بندی ۵۰ کیلوگرمی
رنگ : زرد رنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *