اسانس فلفل

اسانس فلفل از گیاه فلفل سیاه که از خانواده فلفل هاست گرفته می شود. روغن از میوه نارس قرمز رنگ گیاه گرفته می شود و فلفل سفید برای استفاده خانگی نیز از همین میوه تهیه می شود، اما توت هنگامی که به طور کامل رسیده و لایه خارجی قبل از خشک شدن از آن جدا می شود. این اسانس روغنی گرم و تند است و برای افزایش گرما بدن و ذهن، کاهش درد در عضلات و مفاصل، تقویت سیستم ایمنی و دستگاه گوارش، تحریک کلیه ها و از بین بردن کبودی در بدن با گسترش گردش خون به پوست مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن برای درمان انواع درد، بهبود گردش خونو بهبود آنفولانزا استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *