اسانس سیب

ویژگیهای اسانس سیب

  • مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر
  • اسانس سیب مقاوم در برابر حرارت بالا

اسانس سیب نیز در بسیاری ار محصولات کاربرد وسیعی دارد مانند :

  • نان، کیک، پفک،شیرینی، بیسکویت
  • انواع نوشیدنی ها
  • شیرینی و آب نبات
  • محصولات لبنی
  • آدامس
  • مواد غذایی دیگر

نام محصول: اسانس سیب
ساخت: فرانسه
شکل: مایع
بسته بندی : برحسب سفارش
رنگ : شفاف بی رنگ

کاربرد:

استخر، سونا و جکوزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *